TI SI LOPOV I MONTSRUOZNO SE PONAŠAŠ! Haos u Zadruzi: Miljani pokradene stvari, upletena Anđela?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 20:00

"TI SI LOPOV I MONTSRUOZNO SE PONAŠAŠ!" Haos u Zadruzi: Miljani pokradene stvari, upletena Anđela?!

Kakva izdaja!

Miljana Popović popela se na krevet, te je tom prilikom optužila Anitu Stanojlović da joj je ukrala lak za kosu.

- Sinoć kada se Anita tuširala, videla sam lak za kosu isti u njenom neseseru, kada sam je pitala, rekla mi je da joj je Anđela Đuričić dala taj lak. Ja sam pitala posle Anđelu, pokazala joj lak, a ona mi je rekla da nije pozajmila i da ona ne koristi taj lak. Rekao je Miljan sada da prilaziš ovde i služiš se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svime, svakog dana prilaziš ovde, nikada ti nisam rekla da možeš to da radiš - rekla je Miljana.

- Kod kreveta sam ga uzela, gde sam ga i stavila jutros. Što bih ga stavila tamo gde ga nisam našla - rekla je Anita.

- Dobro, okej. Mislim Anita brate - čudila se Anđela.

- I da je Anita ukrala lak za kosu, da li jedna ovde od vas ništa nije ukrala, pa ste našle da je napadate - rekla je Aleks.

- Ja joj sve dajem Aleksandra - rekla je Miljana.

- I ti si krala, jesi, doviđenja. Nije bitno to, nego neko optužuje devojku da krade, a ona isto krade! - rekla je Nikolićeva.

- Anita mi je rekla da si mi ti (Milica) ukrala mleko. Zatekla sam Anitu iza kreveta Sanjinog i Markovog - rekla je Miljana.

- Što si ti odala Milicu - pitala je Ana Spasojević.

- Ti kao moja drugarica ne treba da mi okreneš leđa - rekla je Anita.

- Taj dan sam ti pričala da se monstruozno ponašaš. Roditelji su uz nas kakvi god da smo, ali ako tvoje dete ima lošeg oca, zašto mora da ima lošu majku?! Pričala sam ti svaki dan o tome, ti si meni klimala glavom i pričala da si u pravu - rekla je Milica.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.