TI NE SMEŠ DA ZAVRŠIŠ SA KIJOM! LUNA SATERALA U SLOBU ĆOŠAK, ON POBESNEO: Hoćeš sutra da se razvedem? JE L’ ZNAŠ DA JE SVE SPREMNO? (VIDEO)

Izvor: Svet, 09.Jun.2018, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TI NE SMEŠ DA ZAVRŠIŠ SA KIJOM! LUNA SATERALA U SLOBU ĆOŠAK, ON POBESNEO: Hoćeš sutra da se razvedem? JE L’ ZNAŠ DA JE SVE SPREMNO? (VIDEO)

Nakon nekoliko sitnijih svađa u toku “Igre istine”, bivši ljubavnici Luna Đogani i Sloba Radanović nastavili su da se raspravljaju u hotelu “Zadruge”. Naime, blogerka smatra da pevač nema snage da završi sa suprugom za sva vremena, što mu je i prebacila. To je, međutim, samo pokrenulo novu prepirku.
“Pustio si me tek tako! Sa tim ne mogu da se pomirim. Ja znam da se ti nećeš razvesti, ti nemaš snage za to”, pričala je Lunja, navodeći da se Sloba “kao borio za nju”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a zapravo radio upravo suprotno.
“Hoćeš sutra da se razvedem? Hoćeš li? Sve je spremno, je l’ ti kapiraš da je sve spremno?” govorio joj je vidno uznemireni Sloba.
Ističući još i da su oni bili najiskrenija veza u rijalitiju, što su joj i neki zadrugari potvrdili, opet ništa nije postigla. Kako smatra, sve je kasnije palo u vodu, sa čim se ona očito veoma teško miri.
“Devojko, ti odvoj moj i tvoj odnos od njenog i mog odnosa”, odgovorio joj je Slobodan.

SvetSvet
The post TI NE SMEŠ DA ZAVRŠIŠ SA KIJOM! LUNA SATERALA U SLOBU ĆOŠAK, ON POBESNEO: Hoćeš sutra da se razvedem? JE L’ ZNAŠ DA JE SVE SPREMNO? (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.