TI NE POKAZUJEŠ DA TI JE ŽAO! Sandra Rešić žestoko iskritikovala Cara zbog njegove bezdušnosti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2021, 19:27

"TI NE POKAZUJEŠ DA TI JE ŽAO!" Sandra Rešić žestoko iskritikovala Cara zbog njegove bezdušnosti!

"Ja nikad u životu nisam čula takve psovke."

Danas dok su zadrugari navodili ko su po njima najbezdušnije osobe u kući Sandra Rešić je ,u svom izlaganju, prvog navela Filipa Cara.

- Filip Car je svakako neko ko i za kolektiv i po meni lično, da li bezdušan ili bezobziran ili bezobrazan, svedite to sve u jedno. Ja nemam ništa s tim da li će on celu emisiju da sedi na garnituri, jer to ide pop njegovom džepu ne po mom. Mene samo iritira kada su te cigarete u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanju, kada krenem da pušim pa čekam red. Pustim ovog, pustim onog. Krenem na cigaretu, vidim da je prazna pušiona i vidim Filipa koji samo prođe pored mene i kaže: "Šta te boli uvo, mene će kazniti ne tebe" - rekla je Rešićka, pa nastavila:

- Malo si bezobziran, ali sada da li je to bezdušan malo je teško, kada se izležavaš dok neko sedi ovde kome je zaista loše ili teško, a vas četvoro sedi zajedno sa Sanjom i Janjušem koji imaju dozvolu.

Car je slušao iznenađen i nije mu bilo svejedno.

- Sve u svemu, ono što je svakako najgore i zašto te najviše osuđujem kao i Boru, to je pakleno vređanje osoba, pogotovo voljenih. Ja nikad u životu nisam čula takve psovke. Ja sam prisustvovala svađama i tučama, izgovarale su se reči svakave. Ono šta Bora i ti u svom besu znate da kažete to pas s maslom ne bi pojeo. Meni da se tako majka rođena obrati, to bi bio kraj za mene, doživotno - ispričala je Rešićka.

- Ti ne pokazuješ, nažalost, da ti je žao. Ono čemu sam ja prisustvovala sinoć i ono što sam čula, šta si ti izgovara Mini, sve i da ti je pobila sve na svetu, pa da kažeš opravdano je. Mnogo si mi bio drag i mnogo sam te cenila. Kada prođem pored tebe prosto mi te žao što ne znaš za bolje - završila je Sandra svoje izlaganje.

- Žao mi je što me neki ljudi navode za sulude stvari. Ja ih smatram već lagano maloumnima - rekao je Car.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.