TI NAJVIŠE VOLIŠ P*NIS! Miljana ZAKUCALA Mišela ovom izjavom, Gvozdenović NAJAVIO TUŽBU! HAOS u najavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2020, 23:31

"TI NAJVIŠE VOLIŠ P*NIS!" Miljana ZAKUCALA Mišela ovom izjavom, Gvozdenović NAJAVIO TUŽBU! HAOS u najavi!

Katastrofa na početku nominacija!

Kao što pravila nalažu svakog petka na rasporedu u "Zadruzi" su nominacije, kada ukućani biraju jednog od dva potrčka da se bore u duelu za opstanak u "Zadruzi", a drugog duelistu biraju gledaoci.

Večeras ukućani biraju između ovonedeljnih potrčaka Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, koji su izabrani od strane ovonedeljnog vođe Lepog Miće.

 Darko Tanasijević je na samom početku saopštio neprijatne vesti koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko nije očekivao. Naime, zadrugari su dobili specijalni zadatak od Velikog šefa da izaberu učesnika kojeg bi želeli da izbace, oni su izabrali većinom glasova Mladena Rajkovića, a on je prvi nominovani, dok druga dva koga biraju ukućani između i potrčaka i gledaoci, još uvek nisu poznati.

Odmah nakon početka nominacija izbila je svađa između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, koji tvrdi da će ukućani sačuvati Miljanu i glasati za njega, jer se boje Miljane.

- Uništiću te, sve ću ti uzeti, moraćeš i da vraćaš novac na kraju - pretila je Miljana Mišelu.

- Šta fali ljudima koji su mi oprostili, Darko Lazić mi je pevao mrtav bolestan, isto Dušan Svilar, a ti se nešto praviš. Pravi ljudi praštaju - rekla je Miljana.

- Ti i onako najviše voliš p*nis - rekla je Miljana.

- Zbog toga ćeš dobiti tužbu, tužiću te indirektno si rekla da sam gej - rekao je Mišel.

- Ti i ova tvoja majka ste smeće. Ti si jedan moron, smarač koji uhodi pevače, e tako si ti bila poznata. Koje si ti škole završila, šta si uradila - urlao je Gvozdenović.

- Boli narod šta sam ja završila, ja sam rijalti zvezda zarađujem više nego što ti možeš da zamisliš. Ja sam tu zbog trista hiljada evra, a ti možeš da sanjaš o tome - vikala je Miljana.

- Ja sam došao gratis, da se tresem ovde zbog tebe - rekao je Gvozdenović.

 - Zabranjeno je govoriti o ugovorima i honorarima - podsetio je Darko Tanasijević i prekinuo raspravu kako bi se nominovanje moglo da se nastavi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) "BILO MI JE TEŠKO, PLAKALA SAM!" Luna priznala da se čula sa Anabelom posle veridbe, a usred intervjua na Marka umalo NALETEO TRAMVAJ

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.