TI I DVE DRUGARICE STE IŠLE NA JAHTU ZA 7.000 EVRA! Car izneo stravične optužbe na račun Aleksandre Nikolić

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 11:11

"TI I DVE DRUGARICE STE IŠLE NA JAHTU ZA 7.000 EVRA!" Car izneo stravične optužbe na račun Aleksandre Nikolić

"Talile ste se tih 7.000 eura, ste talile, na tri dela!"

Filip Car i Aleksandra Nikolić, obnovili su svoju ljubav u šestoj sezoni Zadruge, kada je Nikolićeva javno ostavila svog dečka Dejana Dragojevića, a potom i pobedila u poslednjoj sezoni.

Iz Zadruge 6 izašla je sa krunom i vereničkim prstenom, a nakon rijalitija ne odvaja se od Filipa, koji boravi uglavnom blizu svoje porodice u Crikvenici.

Međutim, njihov odnos nije bio ni malo divan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su se tek upoznali u četvrtoj sezoni, kada je Car po prvi put ušao u rijaliti i otpočeo vezu sa njom, koja je tada, vrlo kratko trajala.

U jednom od sukoba, car je sadašnju verenicu  a tadašnju rijaliti suparnicu optužio da je navoddno bila vrtoglavo plaćena da sa drugaricama ide na jahtu, na kojoj je on bio samo nekoliko dana pre nje.

- Da li si bila u Dubrovniku na rođendanu sa prijateljicama, ili si po jednom našem poznatom meni, a i tebi poznatom čoveku, išla šest dana u Dubrovnik na jednu jahtu, na kojoj sam ja dva tri dana pre toga boravio, da li si išla tamo i da li ti je plaćeno 7.000 evra, da budeš šest dana na toj jahti? - pitao je Car, Aleksandra se smejala, a onda je on dodao:

- Tebi, sa još dve prijateljice, talile ste se tih 7.000 eura ste talile, na tri dela, plaćen je put u jednom i drugom smeru, dobile ste i za troškove i za sve. Demantuj me ako sam pogrešno čuo - rekao je Car.

- Za šta - pitala je Zerina Hećo, koja je tada bla takođe učesnica.

- Pa ne znam, za druženje, da se zaj**avaju na jahti. Ne mora nužno ići neka za prostituciju, rade i eskort dame  - rekao je Filip.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.