TEŽAK UDARAC ZA KAČAVENDU! Dejan dobio zeleno svetlo, hrabro izneo ključan dokaz: Uništena a još ne zna

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 01:06

TEŽAK UDARAC ZA KAČAVENDU! Dejan dobio zeleno svetlo, hrabro izneo ključan dokaz: Uništena a još ne zna

Ne može drugačije.

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević je ponovo jedna od glavnih tema u domaćoj javnosti.

Naime, njegov prijatelj, voditelj i novinar Marko Đedović, postao je takmičar "Elite", a pre samog početka Pinkovog rijalitija Dragojeviću je ostavio dokaze za stvari koje će iznositi narednih deset meseci.

Prva tema o kojoj je Marko govorio je odnos Ane Ćurčić sa Acom Bulićem i Zvezdanom Slavnićem, a sve je krenulo od njegovog razgovora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Milenom Kačavendom u toaletu u hotela.

Dejan je otkrio da je zbog toga dobio par poziva i pretnji.

- Da, dobio sam nekoliko poziva i jedno deset poruka od ljudi koji misle da mogu da zaustave nešto. A to sve zove neko za tih par osoba, ali su odustali, jer znaju da se Zidaj ne plaši ha-ha - izjavio je na samom početku razgovora Dejan.

Dejan je otkrio i šta sada misli o odnosu Ane Ćurčić i Milene Kačavende, o kom bruji ceo region.

- Kuma i Ana su dve najveće folirantkinje, mislim da je ovo zajednička korist da uzmu pare od rijalitija. Družile su se tolike godine i imaju mnogo dela mimo zakona, da bi uzele pare konačno su došle do toga da mogu da varaju, lažu, izmišljaju i legalno uzmu pare. Mislili su da će Ana da pobedi, pa da se tale, ali su se preračunali. Sad svako jede svoj deo kolača, a tortu i smesu zajedno prave, dok narod gladan stoji na izlogu, ali shvatiće se sve - smatra pobednik "Zadruge 5".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.