TESTOVE SAM ODAVNO POLOŽIO! Maja priznala da je proveravala Marka, on je ODUVAO - ovo je istina o RASKIDU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2022, 09:50

"TESTOVE SAM ODAVNO POLOŽIO!" Maja priznala da je proveravala Marka, on je ODUVAO - ovo je istina o RASKIDU

Nisu uspeli!

Tokom emisije "Pitanja novinara" potegla se tema o raskidu Maje Marinković i Marka Markovića.

- Lagan sam ja skorz - rekao je Marko.

- Da li ti je čudan razlog raskida? - upitao je Darko.

- Meni je smešan, to je meni za predškolsko - rekao je Marko.

- Ja sam njemu rekla da kada rasturi kokošinjac da možemo da budemo zajedno, isto sam mu rekla da ne sme da priča sa njima, on je pričao i eto - rekla je Maja.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />- Presmešno je da je razlog raskida gađanje papirićima, koje upošte nije bilo ozbiljno. Ona je ušla iz ponosa kako bi rasturila cure od mene - dodao je Marko.

- Vidi se šta si uradio, odmah si krenuo da pričaš sa njima. Milici daješ lažnu nadu. On se meni smejao kada sam ih ja zvala Siki i Izvornika, a on se iz dosade igra sa osećanjima drugih ljudi - rekla je Maja.

- Ako nešto treba da se desi, desiće se - dodao je Marko.

- Ja sam lojalna, za razliku od njega, on je ponovo oformio svoj kokošinjac. Forsirala sam ga da obavi razgovor sa Milicom, a on nije hteo. Ja da sam na Miličinom mestu, znaš kad bi to moglo - dodala je Maja.

- Budi iskrena Majo, reci mu što si ga ostavila, deluje kao da si se nadala papirićima da bi ga ostavila - rekao je Darko.

- Pa nije kliknulo, ja sam davala šansu da nešto uspe, ali vidi se da sam bila u pravu, a htela sam možda da ga testiram, i pao je - pričala je Maja.

- Testove sam odavno za vožnju položio, nema potrebe da polažem opet - rekao je Marko.

- Opasna sam ja vožnja, al teško da on može da vozi ovu mašinu - komentarisala je Maja.

- Marko je l se ispostavilo da su neki zadrugari bili u pravu? Jel te nervira da imaš sliku, a nemaš ton? - upitao je Darko

- On po ceo dan se gađa papirićima, i da pije sokiće - rekla je Maja.

- E moj Drakče, da ti znaš kako momci je*u - rekao je Uroš da je Maja to rekla Marku.

- Njemu je krivo, a on je osetio da nešto nije u redu, ali mi nije rekao. Vuk dalku menja ali ću čud nikako. On je takav - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STANIJA I TAKI VEČERAS ULAZE U STUDIO - Produkcija NAJAVILA HAOS! Stižu u Šimanovce, Maja i Marko NEMAJU POJMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2022

Njih niko nije očekivao....Nedelja, rezervisana za emisiju 'Izbacivanje', ni ovoga puta neće ostaviti ravnodušnim, jer će voditeljka Dušica Jakovljević poželeti dobrodošlicu Radomiru Marinkoviću Takiju, ocu aktuelne zadrugarke Maje Marinković i bivšoj devojci Marka Markovića Staniji Dobrojević...Darko...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.