TEŠKO JE BITI SAMOHRANA MAJKA U SRBIJI! Jovana Jeremić uložila ogroman novac u ovo da bi obezbedila ćerki bolji život

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 12:22

"TEŠKO JE BITI SAMOHRANA MAJKA U SRBIJI!" Jovana Jeremić uložila ogroman novac u ovo da bi obezbedila ćerki bolji život

Voditeljka nam je otkrila da li je zaljubljena i da li izabranika planira da upozna sa ćerkom!

Voditeljka Jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, otkrila je za portal Srbija Danas kako se proslavlja Uskrs u njenom domu.

Iskoristili smo priliku da pitamo Jovanu šta se dešava na ljubavnom planu u njenom životu i da li je konačno zaljubljena.

- Porodično, kucamo se jajima, svi smo na okupu. Prepodne ja radim, dete je kod babe i onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se popodne okupljamo.

- Da, u krugu porodice. Lepila sam sličice, farbala sam jaja sa radnicima koji su radili u restoranu.

- Možda taj vaskršnji doručak, to smo uvek praktikovali.

- To ne mogu da ti odgovorim jer mi još uvek nemamo svoju kuću. Kada se budem preselila u svoj stan, moći ću da ti odgovorim na ovo pitanje. Želim samo da naglasim, da ja nisam klasičan tip konzervativne žene. Ja sam tradicionalna, ali sam moderna. Ja Vaskrse i Božiće doživljavam na drugačiji način. Za mene je idealan Vaskrs kad sa svojim partnerom i detetom odeš na neko putovanje. Ja nisam tip koji smatra da to samo treba da bude kod kuće, više volim da budem na nekoj destinaciji, da Vaskrs dočekam u Španiji, Dubaiju, Italiji i ja ću se tako truditi da tako provodim Vaskrs i Božić. Do sada to nisam praktikovala jer nisam imala finansije i mogućnosti, ali ću to moći u budućnosti.

- Teško je, moraš mnogo da radiš i da zarađuješ. Ja imam tu sreću da mi je Bog dao nešto što je možda neko drugi trebalo da mi da i naravno moji poslodavci, Željko i Milica.

- Ne odričem se ničeg jer ja živim normalnim i vrlo skromnim životom. Ja nisam pobornik nekih skupih stvari. Ja ulažem u nekretnine, a skupe stvari volim da dobijem od partnera ili prijatelja.

- Nemam još uvek svoju kuću. Sada to moja snaja radi.

- U život, u dete, u posao da i možda još nekog, ali to neću da vam otkrijem.

- To je previše lično pitanje i na to ne odgovaram. Uostalom, ko će mene ovakvu ludu (smeh). Moj otac, kada je majka mislila da ga hvata u nekoj švaleraciji, pošto su ga jurile žene, uvek je govorio: "Mene? Mene niko neće, nemojte me hvaliti imam više problema". Sigurno i da imam, ne biste znali. Ja sam rekla moj privatan život će biti misterija do kraja mog života. Nikada više neću partnera pokazivati javno. Od mog rođendana, ja krijem moj ljubavni život, a sigurno nisam bila sama sve vreme.

- Naravno, ali onog pravog.

- Moj najveći uspeh u životu je moja ćerka Lea i najgledanija emisija u Srbiji i regionu,  i to što sam postavila standarde u svom poslu. To su moja najveća dva uspeha, a neuspeh nemam, jer svaki neuspeh je kratko odmaralište za buduće pobede. Nemam trajne neuspehe, imam samo izgubljene bitke, ali dobijene ratove.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.