TEŠKA VREMENA ZA SVE! Ivana Dudić uhvaćena na novom poslu: Čovek mora da se snalazi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2021, 13:51

TEŠKA VREMENA ZA SVE! Ivana Dudić uhvaćena na novom poslu: "Čovek mora da se snalazi" (FOTO)

"Pričaju iza leđa i to je okej."

Ivana Dudić jedna je od naših najangažovanijih glumica, međutim zbog situacije sa korona virusom posla ima sve manje.

Ivana ipak ne sedi kući besposlena, nju je ekipa emisije "Premijera" zatekla u frizerskom salonu na "zadatku".

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

- Čovek mora da se snalazi, neću da sedim kod kuće besposlena! Šalim se, zvezde kažu da ću ove godine raditi, pa reko da ne sedim besposlena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod kuće! Znate kako, sada je korona, vreme korone, saloni hvala Bogu rade, pa sam ja htela da se malo oprobam u različitim profesijama - našalila se Ivana.

Glumica kaže da je tokom prethodnih godina nisu zaobišli loši komentari i tračevi, priznaje da je čula da neki govore da je arogantna, sujetna i umišljena, čemu ipak ne pridaje značaja jer joj to niko nije saopštio u lice.

- Nikad mi niko u lice nije rekao. Verovatno svi ti, da veruju u to što pričaju, verovatno bi mi rekli u lice, ali pošto nemaju zaleđinu i konkretne dokaze pričaju iza leđa i to je okej, legitimna stvar - rekla je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.