TEŠKA NEVASPITANA SELJAČINA! Đani vređao i ponižavao novinare, pa prekinuo intervju - novac obraz ne može kupiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 11:43

"TEŠKA NEVASPITANA SELJAČINA!" Đani vređao i ponižavao novinare, pa prekinuo intervju - novac obraz ne može kupiti

Stvar otišla predaleko.

Da su popularne muzičke zvezde ponekad bahate i neprijatne prema publici, fanovima i sedmoj sili to je sada već poznato. Međutim, svaki put kada se neka situacija poput ovakvih dogodi, iznova iznenadi i uzburka javnost. Upravo napisano, odigralo se ponovo.

Folk pevač Radiša Trajković Đani, sa svojom suprugom Slađom je davao intervju za medije, ali u jednom trenutku mu se pitanje jednog od novinara nije dopalo, te je napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << scenu i sudeći prema komentarima, prešao granicu.

Kao što smo pomenuli, bračni par stajao je pred kamerama i davao intervju, ali u jednom momentu se Đani naljutio i uz scenu koju je napravio, uputio i niz uvreda na račun novinara.

- Marš u p*čki materinu! Ti treba da trčiš malo, sledeći put kad me budeš pratio, da trčiš i taman malo da smršaš, vidi kako si se nagojio - rekao je Đani, što je izazvao grohot smeha među okupljenima, ali bez imalo osnova.

Korisnici socijalnih mreža su oštro osudili ovakav gest folk zvezde, te uz niz negativnih komentara ispratili pomenuti video, koji možete pogledati KLIKOM NA OVAJ LINK.

- Teška nevaspitana seljačina. Skorijevici. Malograđanština koja ničim sem parama nema da se pohvali - bili su samo neki od komentara ispod videa u kom se Đani na ovakav način obraća novinarima.

Ovakvom ponašanju bi trebalo stati na put i osuditi ga, ali vreme će pokazati da li će pojedinci, pa samim tim i društvo u tome uspeti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.