TEŠILA GA! Car se ŽALIO Maji na LJUBAVNE PROBLEME, a onda mu je PONUDILA REŠENJE: A što ti ne legneš...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 22:27

TEŠILA GA! Car se ŽALIO Maji na LJUBAVNE PROBLEME, a onda mu je PONUDILA REŠENJE: "A što ti ne legneš...!"

"Meni to liči na ludilo mozga!"

Maja Marinković i Filip Car završili su u izolaciji, kako bi se odmorili za večerašnju turbulentnu emisiju "Pitanja gledalaca". Dok nisu utonuli u san, Car je prepričavao Maji sukob sa Minom Vrbaški, a onda joj je ispričao situaciju sa njenim bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem.

- Pa me voli, pa je zaljubljena u mene, pa čeka brata da dođe, da kaže da li sam dobar ili nisam... Onda ona komentariše za stolom, pa vidim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je ljuta, besna, tužna. Onda mi je zamerila to što sam tebe zagrlio i poljubio juče, a ja onda dođem u kuću i vidim da sedi i leži sa Đoletom - pričao je Filip.

- A što ti ne legneš da odmoriš tu glavu ludu? Vi imate dečije probleme. Jeste li vi u vezi? - uzvratila je Maja.

- Meni to liči na ludilo mozga! Ma nismo - odgovorio je Car.

- Reci Mići ujutru za baterije - rekla je Marinkovićeva.

- Kada sam ga video ujutru, a taman mi prolazi kroz glavu da je neko promenio bateriju i onda na vratima da moramo. Moram videti sa Ćomijem večeras, kakve su kordinate. A najjači je Janjuš kada je menjao, on svakog budi da ih pita gde je bubica, a bubica ispred, ja sam se upišao od smeha, Šebez i ja - prepričao je Filip, na šta se Maja smejala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.