TENZIJA RASTE - Mina doživela NERVNI SLOM pred POLIGRAF! Isplivaće ISTINA! Mensur postavio ULTIMATUM...

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2020, 16:48

TENZIJA RASTE - Mina doživela NERVNI SLOM pred POLIGRAF! Isplivaće ISTINA! Mensur postavio ULTIMATUM...

Sve će izaći na površinu...

Mensur Ajdarpašić još jednom je pokušao da popriča sa Minom Vrbaški, želeći da razgovoraju o poligrafu, koji je zadrugarka sama tražila, ali kada je došlo zvanično saopštenje Velikog šefa, promenila je mišljenje, pa je Ajdarpašić još "dolio ulje na vatru" te postavio Mini ultimatum, kada je ona poludela...

- Vidiš kako se Edo ne buni, zna istinu čovek. Šta, sad ti ne odgovaraju pitanja? Šta je problem sada da ideš? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Da vidimo tu tvoju ljubav i istinu - odbrusio je Mensur.

- Sad ti svi kažu da se ja perem preko tebe! - pokušala je da zaobiđe Mina razgovor.

- Tara i oni su ti napisali pitanja, ona koja bih ti ja postavio! Ćuti, dok ti ja pričam! Ne možemo da se poklapamo! Idi na poligraf i začepi mi usta, to su pitanja koja su mene interesovala. Da li si nekog gledala i flertovala, dok si bila sa mnom!? Da li si mi ikada davala lažne informacije, da li si me lagala vezano za tvoj i moj odnos, da li si folirala, imam takvih pitanja milion i jedno, ali mi je žao, a onda sam ja džukela što hoću tebe da kanalim! Ako se ovo što sam ja postavio, bude laž, onda ću ja biti sa tobom! Hoćeš li ići da dokažeš? - nastavio je Ajdarpašić.

- Hoću. Ja hoću da ti napišeš pitanja, uzećeš papir i napišeš pitanja - rekao je Mensur.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STRAŠNE SCENE U ZADRUZI Mensur VUČE Minu po imanju, ona urla i hoće da beži

Izvor: Blic, 18.Jun.2020

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su se posvađali zbog poligrafskog ispitivanja, na koje je zadrugarka sama tražila da ide, ali se očigledno to nije dopalo njenom dečku.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.