TELO U PODLIVIMA I MASNICAMA! Anđela Đuričić pokazala jezive povrede - moli za pomoć, mora kod doktora!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2023, 08:43

TELO U PODLIVIMA I MASNICAMA! Anđela Đuričić pokazala jezive povrede - moli za pomoć, mora kod doktora!

Ne zna više šta da radi!

Anđela Đuričić je obeležila šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga" svojom ljubavnom vezom sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Nakon završetka rijalitija, njihova ljubav nije opstala u spoljnom svetu. Ubrzo nakon napuštanja velelepnog imanja u Šimanovcima, njih dvoje su raskinuli, Anđela se iselila iz Zvezdanobog stana i otišla u Crnu Goru kod svojih roditelja.

Anđela svakodnevno deli na društvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako provodi dane na crnogorskom primorju.

Ona se nedavno požalila svojim pratiocima da su je ujeli komarci i da su joj se usled češanja, pojavile masnice i podlivi po telu.

- Šta koristite protiv komaraca? Mene su nagrdili - upitala je Anđela svoje pratioce, a zatim dodala:

- Da li se i vama dešava da vas ujede komarac i vi logično počešete se malo tu i ishod budu modrice kao meni? - pitala je Đuričićeva.

- Dušo draga, moja ćerka je imala isti problem i morala je da poseti doktora, nije šala. Slab imunitet - glasila je jedna od poruka koja joj je stigla, a Anđela je odmah odgovorila:

- Takođe, najčešći odgovor da pođem kod doktora, možda je pad imuniteta ili nisko gvožđe. Hvala, proveriću - odgovorila je Anđela i otkrila da planira da poseti doktora zbog ove situacije.

Neko joj je preporučio koju mast bi mogla da koristi kako bi ublažila svrab, a Anđela je odmah odgovorila:

- Pa da podelim sa vama. Najčešće pišete ovu mast. Ispobaću već danas. Pisali ste mi i za sredstvo protiv komaraca. Ljudi, koristim ga svakodnevno, ali prosto mi ne pomaže - odgovorila je Đuričićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.