TEK SU SE SMUVALI, A VEĆ KUKA NA NJEGA! Tara ide po imanju i OGOVARA novog dečka! On nema MOZGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2019, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEK SU SE SMUVALI, A VEĆ KUKA NA NJEGA! Tara ide po imanju i OGOVARA novog dečka! "On nema MOZGA"

Neostvarena očekivanja.

Tara Simov i Vladimir Adžić jutros su u rijalitiju "Zadruga" ogovarali njenog novog dečka Darka Petkovskog Spejka. Tara i Spejko uhvaćeni su nedavno kako se ljube, a zadrugarka mu je već našla mane. Ono što joj smeta podelila je sa Adžićem.

- On meni prilazi i kaže da vidi koliko sam popušila cigareta, očekivala sam više od njega! Više mozga, ako ništa drugo - pričala je Tara sa čuđenjem na Spejkovo ponašanje.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Je l' ti znaš šta je on kupio od svoje nagrade? Dva auta, i Janjuš mu viče da je retko ko je inteligentan tako, sprda se Janjuš sa njim. Tebi svaka čast kako to možeš, ali to ti može iscrpeti energiju - ispričao je Vladimir.

Pogledajte video.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.