TEK SAM IZAŠAO IZ ZATVORA! NAZIVAJU ME UBICOM, KRIMINALCEM...! Benjamin otkrio da li ULAZI u Zadrugu 5

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2021, 18:41

"TEK SAM IZAŠAO IZ ZATVORA! NAZIVAJU ME UBICOM, KRIMINALCEM...!" Benjamin otkrio da li ULAZI u Zadrugu 5

"Ima tamo takmičara koji mi duguju, svašta imam da kažem!"

Benjamin Spahović je bivši rijaliti učesnik "Parova", a sad kada je izašao iz zatvora oglasio se za naš portal Srbija Danas.com, kako bi prokomentarisao navode, da će ići u petu sezonu "Zadruge" (Detalje POGLEDAJTE OVDE).

Kako se priča, Benjamin ima zabranu prelaska preko granice, a tek u decembru bi trebalo navodno da uđe u rijaliti.

- Ja sam dobio poziv, da, to je istina, ali se premišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskreno da li da ulazim, ugovor nisam potpisao još. - rekao je Benjamin za Srbija Danas.com, pa dodao:

- Ja sam tek izašao iz zatvora, sad u avgustu, imam tu zabranu od zatvora da prelazim granice, do decembra, ali iskren se razmišljam. Mene ljudi nazivaju ubicom, kriminalcem, ali ne znam koliko mi to treba.

- Doduše ima tamo takmičara koji mi duguju, svašta imam da kažem, ali kažem vam, premišljam se. Istina je da su me zvali, ali videću još... - zaključio je Spahović za Srbija Danas.com.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.