TEK SAD DOSPELO U JAVNOST! Poznati pevač krajem prošle godine uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021, 20:58

TEK SAD DOSPELO U JAVNOST! Poznati pevač krajem prošle godine uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju!

Muzičar je sarađivao tokom čitavog procesa.

Vlasti su sada otkrile da je pevač Brus Springstin uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju i nesmotrenog upravljanja vozilom krajem prošle godine.

Zvaničnici Službe nacionalnog parka potvrdili su Springstinovo hapšenje u "Gateway National Recreation Area" u Nju Džerziju 14. novembra 2020. godine.

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen)

Policija je navela tri razloga za hapšenje: vožnja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod dejstvom alkohola, nesmotreno upravljenje vozilom i konzumiranje alkohola u zabranjenom prostoru.

A post shared by Bruce Springsteen (@springsteen)

Još uvek se ne znaju svi detalji incidenta ali portparolka Službe nacionalnog parka kaže da je muzičar sarađivao tokom čitavog procesa.

Vest o pevačevom hapšenju pojavila se tek nekoliko dana nakon što ga je 96.4 miliona ljudi videlo kako glumi u oglasu za "Jeep" tokom "Super Bowl".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.