TEBE JE UĆUTKAO! Mića i gledalac se ŽESTOKO SUKOBILI zbog Tomovića, on ZGROŽEN LAGANJEM zadrugara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 07:56

"TEBE JE UĆUTKAO!" Mića i gledalac se ŽESTOKO SUKOBILI zbog Tomovića, on ZGROŽEN LAGANJEM zadrugara!

"Više lažova u životu nisam video."

Sinoć je emisiju "Narod pita" vodila Ivana Šopić, a njeni gosti u studiju bili su Boran Santana, Jovana Tomić Matora i Lepi Mića.

Veče je počelo turbulentno, a između Miće i Bore umalo nije došlo do fizičkog kontakta.

Gledalac koji se uključio u toku emisije naglasio je da je podrška Vladimira Tomovića. A zatim se potegla priča Tomovićevih lajvova na Instagramu.

- Da li će Tomović da ometla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog ili neće, ako bude ušao, videćemo. On ima pravo da kaže ono što misli - rekao je gledalac.

- Imam i ja pravo. Ništa to nije sporno. Ja govorim s pravom, pričam sa argumentima - rekao je Mića.

- Više lažova u životu nisam video, nego u "Zadruzi 4". Ajde što su lagali unutra, nego i kad su izašli napolje, lažu i dalje. Evo na primer, Marko Đedović. On je podržavao Taru i Ša od početka. Jedini koji je konstantno napadao Taru i Ša, bio je Tomović. Mićo, tebe je ućutkao Marko - nastavio je gledalac.

- Kad je ispala Tara, ja sam ustao i opleo po njoj. Tomović je i te kako sa pravom kritikovao tu priču - izjavio je Lepi Mića.

- Ja ne mogu da verujem da ona Teodora toliko laže. Zato i kažem, nisam video to do sad. Paula ništa nije slagala, za razliku od nje - rekao je gledalac.

- Ja Tomoviću skidam kapu za sve dobre stvari koje je uradio, ali ako uđe sa Paulom u vezu, onda baca sve u vodu. Kaže sve najgore o njoj, pa onda uđe u vezu sa njom i kaže da je žena njegovog života - dodao je zadrugar.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"A ONDA SE ŽVALAVE SA MATOROM": Niko ne može da joj zabrani da se UDVARA Rialdi - ŽESTOKO u studiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021

Nije mogao da se suzdrži od komentara...U toku je emisija "Narod pita", voditeljka Ivana Šopić pitala je Jovanu Tomić Matoru za njen odnos sa ženama u Zadruzi. U studiju je bio i Lepi Mića koji nije uspevao da se suzdrži od komentara...Naime Matora je priznala kako je flertovala sa Aleks a onda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.