TEA SE OGLASILA NAKON NAVODNOG HAPŠENJA! Tairovićevoj kolege SMEŠTAJU AFERE, hoće da je UNIŠTE iz OVOG razloga

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

TEA SE OGLASILA NAKON NAVODNOG HAPŠENJA! Tairovićevoj kolege SMEŠTAJU AFERE, hoće da je UNIŠTE iz OVOG razloga

" Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice..."

Prošlog vikenda u domaćim medijima odjeknula je vest da je popularna pevačica Tea Tairović privedena tokom nastupa u Švedskoj.

Kao dokaz navodnog privođenja, objavljene su i fotografije na kojima se vidi pevačica s rukama na leđima, zbog čega su se pojavile tvrdnje da ima lisice, dok iza nje stoji osoba za koju je navedeno da je policajac.

Ipak, kako tvrdi izvor "Kurira", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tea se poverila bliskim osobama da su aferu privođenja u Švedskoj izmislili i u medije plasirali pojedini pevači i estradni menadžeri kako bi ona bila diskreditovana kod gazda klubova koji se o nju bukvalno otimaju.

- Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne - priča izvor.

- Tea je nakon što je završila svoj blok stajala napolju sa obezbeđenjem i pušila. Za to vreme policija je imala redovnu raciju jer su proveravali da li se radi na crno. Iz Švedske je Tea otišla u Bugarsku, gde je pevala na privatnom slavlju - završava izvor "Kurira".

Nekoliko sati nakon što je sporna vest objavljena u medijima, Tea se oglasila iz Bugarske i poručila sledeće:

- Radila sam sve što radim svakog vikenda - pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala s rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam, ni da vam se sad ovako obratim - rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu.

Njen menadžer Nikola Bridžis je nešto ranije istakao da je u Švedskoj policija obavila redovnu kontrolu i da su tražili ugovore i od Stoje i De Vita, te da je policija pevačici zahvalila nakon što je Tea pokazala svoj ugovor, pa nisu imali razlog za zadržavanje.

Ubeđeni smo da ovi tračevi neće uticati na Teinu izuzetno uspešnu karijeru i da će osoba koja joj smešta uskoro biti raskrinkana, o čemu ćemo vas obaveštavati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.