TE TVOJE K**VANJSKE POTEZE NEĆU DA TRPIM! Dalila ostavila Filipa Cara - Neću da se spuštam na taj nivo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2022, 19:08

"TE TVOJE K**VANJSKE POTEZE NEĆU DA TRPIM!" Dalila ostavila Filipa Cara - Neću da se spuštam na taj nivo!

Odmah joj prišao da rasčiste stvari

U toku podele budžeta, ovonedeljni vođa Dejan Dragojević ukućanima je delio novac. Dalila Dragojević se osamila u pušionici nakon sukoba sa Carem, te je on došao kod nje kako bi rešili probleme.

- Šta god da ti zamerim, odmah kažeš da ti ispiram mozak. Ono što sam rekao Marijani nisam znao da ćeš tako protumačiti. Rekao sam to jer su toliko aljkave i odvratne i to bi rekao mnogima koje su takve a nikada nisu čistile. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ako ti smeta to, neću više stvarno. Ja sa tom devojkom nemam ništa. Ne trebaš na takav način da mi zameraš i gledaj me u oči. Jezičara si, ne znaš stati, ne umeš da prekineš. Mogu i ja njega da prozivam, kako ljubi Aleks a gleda u tebe, ali ne radim. Nemoj radi gluposti dati ljudima tu sreću da vide da mogu da nas razvale. Reci mi sve, ali sa strane, reći ću da sam pogrešio - govorio je Car.

- Te tvoje ku*vanjske poteze, neću da trpim. Ne izvrći priču, ja sam Dalila i zapamti to. Pametna i svesna svega! Bitno je da si njoj to dao. Zašto si ti taj koji treba da daje čačkalice? Nije to meni ništa, ti si neko ko je imao se*s pored mene, ali me ovo nervira jer se meni mnogo banalnije zameraju. Uostalom, ja sam krava - brecala se Dalila.

- Zato što mučeš, uvek se raspravljaš sa mnom. On sve indirektno radi i provlači nas - dodao je Car.

- Meni amovi i ramovi ne trebaju, nemoj da misliš da mene to pogađa. Ja to znam i svesna sam toga od samog početka. Ja kad sam govorila nisi me slušao - rekla je Dragojevićka.

- Samo te molim da se ne pecaš i da pustiš, da ne damo da nas razaraju - izjavio je Car.

- Ako ti kažem da sam ljubomorna na na vazduh, onda sam ljubomorna na vazduh. Nemoj da se dereš na mene! Ja sam Dalila i neću se spuštati na taj nivo - brecala se.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.