TE PSIHOPATE ĆU POSLATI U ZATVOR! Mina Vrbaški prijavljuje slučaj policiji - proganjaju je!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 23:25

"TE PSIHOPATE ĆU POSLATI U ZATVOR!" Mina Vrbaški prijavljuje slučaj policiji - proganjaju je!

Više je ne zanima da učestvuje u rijaliti programima!

Bivša zadrugarka Mina Vrbaški u rijalitiju je bila poznata po burnim vezama pred kamerama. Njena prošlost više puta šokirala je javnost.

Ipak, sada, kako priča, rešila je da vodi miran život, te sa svojim partnerom živi u Norveškoj.

- Otišla sam u nepoznato, ali tamo je neko koga volim. Našla sam mir i spokoj. Mogu da kažem da je on taj. Prvi put imam ozbiljne emocije, mnogo sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naučila. Bilo je sve spontano - priča Mina i otkriva kako on reaguje njenu prošlost i učešće u "Zadruzi:

- On je rekao da ga ne ineresuje ništa, samo od trenutka otkada je sa mnom. Svi imamo prošlost.

Na pitanje da li bi ušla u "Zadrugu 7", ona je odgovorila:

- To me ne interesuje. Ne postoji ništa od tih formata što bi mene sada interesovalo - rekla je Mina za "Blic".

Vrbaški je otrkila i da će u policiji prijaviti profil na Instagramu koji je već duže vreme uznemirava:

- Idemo da prijavimo te profile koje vršljaju po mojim prijateljima i njegovim. To je neki profil koga niko ne prati, pretpostavljam da je besna baba neka. Da li me vrača, da li me mađija, i to je moguće, ja verujem u to. Uskoro ću saznati ko je i takve psihopate ću strpati u zatvor. Od takvih ljudi ne mogu da živim. Pogotovo ja nikog ne diram, povukla sam se, ali mogu da pokažem ko je Mina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.