TATA ZA PRIMER: Dok Ana KRSTARI svetom, Rasta čuva naslednicu Taru! NEPROCENJIVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TATA ZA PRIMER: Dok Ana KRSTARI svetom, Rasta čuva naslednicu Taru! NEPROCENJIVO! (FOTO)

Očev zagrljaj - nezamenjiv!

Đurić se maksimalno posvetio detetu, a koliko mu prija da bude samo tata, pokazao je i svojim pratiocima na društvenim mrežama

Dok Ana Nikolić putuje svetom i na ekskluzivnim destinacijama snima kadrove za nove spotove, njen bivši muž Stefan Đurić Rasta uživa s njihovom ćerkom Tarom u Beogradu.

Reper je odložio sve obaveze, osim nastupa vikendom, kako bi mogao maksimalno da se posveti detetu. Koliko mu prija novo zaduženje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazao je i svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Објава коју дели STEFAN (@stefanrasta) дана 26. Јан 2020. у 1:17 PST

- Ljubav - napisao je Rasta na Instagramu i objavio dve fotografije na kojima ljubi ćerku.

Đurić, inače, ne voli da priča o svom privatnom životu, posebno otkad se razveo od Ane Nikolić. Jednom je napravio izuzetak i otvorio dušu i na tu temu, i tada je najviše pričao upravo o Tari.

- Mnogo stvari ne mogu da odbijem kad je Tara u pitanju. Mama je ta koja definiše šta su to stvari koje ona može, a koje ne. Ja padam na Tarin šarm i to je evidentno - rekao je on, dodavši da s bivšom suprugom nikad nije bio u sukobu, bar što se tiče odgajanja ćerke.

- Nas vezuje toliko lepa stvar da bi bilo glupo da naš odnos ikako bude drugačiji - zaključio je Rasta.

IZBODENA PO CELOM LICU, KRVARI: Folkerka snimila tretman - i UZNEMIRILA sve! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.