TARA SIMOV USLIKANA U ZAGRLJAJU DRUGOG! Ša će da PUKNE - pije iz flaše i drži ga za VRAT! Partijali do KASNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021, 19:19

TARA SIMOV USLIKANA U ZAGRLJAJU DRUGOG! Ša će da PUKNE - pije iz flaše i drži ga za VRAT! Partijali do KASNO

Od jednog do drugog.

Tara Simov, bivša učesnica "Zadruge", ne prestaje da provocira javnost. Ona je ponovo uspela da zaintrigira sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram, kada je na Instagram profilu objavila snimak iz noćnog provoda sa nepoznatim muškarcem.

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

MALO LJUDI ZNA ZA OVAJ RAJ NA ZEMLJI! Najlepše plaže su nam blizu, morate ih posetiti ŠTO PRE!

Simova je rešila da noć provede u provodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se moglo i videti na pometnunom snimku koji je ona objavila na svom Instagram profilu. Bivša zadrugarka bila je vrlo slobodnog ponašanja, pa je uživala u zagrljaju jednog momka s kojim se provodila, dok je Nenad Aleksić Ša i dalje u neizvesnosti da li ga ona čeka kada izađe iz "Zadruge".

Taru je u jednom trenutku toliko ponela atmosfera da je krenula da pije iz flaše i bahato prosipa žestinu oko sebe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DISKVALIFIKACIJA IZ ZADRUGE - pljuvala ČELNE LJUDE! Produkcija na ovo NIJE ŽMURILA, a sada je sačekale DVE loše vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2021

Odmah reagovali...Marijana Zonjić učesnica rijalitija "Zadruga" suočila se sa gubitkom dve bliske osobe u vrlo kratkom vremenskom periodu...Rijaliti igračici je najpre preminuo brat od tetke, a zatim očev brat od strica, što je dotuklo celu porodicu...Marijana je gubitak teško podnela, a još...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.