TARA SIMOV SVIMA ZAPUŠILA USTA! Zbog ovoga što radi samo ONI mogu da joj prigovaraju - Poslala važnu poruku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2020, 16:26

TARA SIMOV SVIMA ZAPUŠILA USTA! Zbog ovoga što radi samo ONI mogu da joj prigovaraju - Poslala važnu poruku

Uvek mora da odgovori.

Bivša zadrugarka Tara Simov rešila je da se obračuna sa svima koji joj zameraju na ponašanju i stvarima koje radi.

Tari su zamerili što se druži sa nekim ljudima, kao i što se promenila kada je izašla iz Zadruge, a ona je rešila da svima zapuši usta!

shine baby

A post shared by Tara Simov (@tarasimov) on Jul 13, 2020 at 7:35pm PDT

- Ovako, ja nemam nameru da se ikome pravdam sa kim se i zbog čega družim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li sam popila piće, 3 ili 5. Ako želite da me pratite, izvolite, a ako imate nameru da mi ispirate mozak i da mi glumite mame i tate i da mi govorite da l' mi je kosa predugačka ili usta prevelika i da li smem ili ne da se družim sa nekim, zaobiđite me. Radiću šta hoću kao i ovih 20 godina, meni samo moji roditelji mogu da prigovaraju. Ovo sam ja, volite me ili nemojte. I naravno puno ljubavi za deo moje podrške koji je razuman i koji me vole baš onakvu kakva ja želim da budem - rekla je Tara.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Type a message, @name...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.