TARA SIMOV SVE ISPRIČALA: Ovaj detalj dokazao je da ONA nije za NJEGA! Bila je u pravu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2019, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA SIMOV SVE ISPRIČALA: Ovaj detalj dokazao je da ONA nije za NJEGA! Bila je u pravu (VIDEO)

Na sitnicama se vidi.

Zadrugarke Tara Simov i Dragana Mitar su uz prvu kafu započele razgovor o svojim cimerima. Govorile su o svemu što je uznemirilo i uzburkalo atmosferu u "Zadruzi".

Tara se, nakon žestokih sukoba sa Ivom Grgurić, prisetila njene veze sa Stefanom Karićem i ispričala na osnovu čega smatra da ona nije za njega.

- Ja sam rekla Stefanu da Iva nije tip devojke sa kojom je on ikada bio. Ona je u fazonu da popije piće i da ode. On je njoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to sve preneo, onda je ona mene napala, kao, šta se ja mešam. Moje mišljenje je ostalo isto, briga me. I kada su raskinuli, ona je jela baunti, ja je pitam da mi da griz, ona samo prođe pored mene. To je momenat kada je pokazala koliko je škrta. Sledeća situacija, ona je mene pi*karala, ja sam nju i za stolom smo došle do neke komunikacije... Ja joj kažem za tu čokoladicu, a ona kaže da je bila nervozna, opet smo ostale u okej odnosima - rekla je Tara.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: "Školujem troje dece, otplaćujem kredit i nije mi lako" Mina Lazarević ŠOKIRALA PRIZNANJEM KAKO ŽIVI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.