TARA SIMOV RASKINULA SA DEČKOM? Tek se porodila, a Ša se venčao sa drugom: Danilo se oglasio

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 18:39

TARA SIMOV RASKINULA SA DEČKOM? Tek se porodila, a Ša se venčao sa drugom: Danilo se oglasio

Svi se pitaju da li je istina.

Bivša zadrugarka, Tara Simov, nedavno se ostvarila u ulozi majke, nakon čega je izašla iz porodilišta i sa svojim izabranikom Danilom Raičević otpočela zajednički život u Nišu.

Ipak, kako mediji pišu, navodno i ne ide sve kao po loju, nakon njenog porođaja.

Kako pišu domaći mediji, u njihovom domu došlo je do nesuglasica, nakon čega su se otpratili sa društvenih mreža, a potom je Danilo napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još veći šok potez, zbog čega su mnogi pomislili da ukazuje na raskid.

Na Instagram profilu Danilo je objavio pesmu mlade pevačice Breskvice "Srećan put" i na engleskom jeziku napisao "Ćao", uz emotikon klovna.

Na društvenim mrežama se povela polemika da su prekinuli romansu i to baš na dan venčanja Tarinog bivšeg momka Nenada Aleksića.

Ipak, novopečeni roditelji se još uvek nisu oglasili na ovu temu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.