TARA SIMOV POPILA BLOKADU GUBIM RAZUM! Diskvalifikovanoj zadrugarki ZABRANJEN PRISTUP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2022, 15:58

TARA SIMOV POPILA BLOKADU "GUBIM RAZUM!" Diskvalifikovanoj zadrugarki ZABRANJEN PRISTUP (FOTO)

Baš se iznervirala...

Tara Simov, diskvalifikovana učesnica Zadruge, sinić se oglasila u emisiji "narod pita" kod voditeljke Ivane Šopić, kada su gosti bili Monika Jovanovska i Nenad Aleksić Ša.

Nakon te noći, danas, dočekao ju je novi haos.

Naime, nakon što je objavila video na društvenoj mreži Instagram, na svom progilu koji broji preko 150.000 pratilaca, taj isti snimak je blokiran, što je nju užasno iznerviralo, pa je objavila na svom storiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš tu blokadu:

- Gubim razum - napisala je Tara na fotografiji blokade obaveštenja koji je dobila od Instagrama-

Podsetimo, Simova se sinoć oglasila u emisiji ali se ubrzo pokajala uz reči da je srećna u novoj ljubavi i da joj nije trebalo da se oglašava.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.