Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA SIMOV NAVLAČILA MUŠKARCE GOLIM FOTKAMA, PA IH PLJAČKALA?! Od toga razvila OZBILJAN BIZNIS s drugarima!

Učesnica rijalitija “Zadruga”, Tara Simov, navodno je navlačila, pa pljačkala nesrećnike putem ljubavnih oglasa koje je postavljala u dogovoru sa nekoliko svojih drugara. Ova kontroverzna starleta, koja je za kratko vreme uspela da skrene pažnju na sebe i istakne se kao jedna od najzapaženijih među rijaliti-igračima, iako je jako mlada, iza sebe navodno već ima The post TARA SIMOV NAVLAČILA MUŠKARCE GOLIM FOTKAMA, PA IH PLJAČKALA?! Od toga razvila OZBILJAN BIZNIS s drugarima! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

IVANA KRUNIĆ HTELA DA RASTURI VEZU BEKUTE I MRKE: Proganjala POLITIČARA zarad SLAVE i NOVINSKIH NATPISA!

Izvor: Scandal.rs, 10.Dec.2019

Aktuelna učesnica “Zadruge 3” Ivana Krunić je godinama pre ulaska u rijaliti na sve načine pokušavala da skrene medijima pažnju na sebe, ali u tome nije uspevala. Naime, mlada pevačica se nabacivala emotivnom partneru Ane Bekute, Milutinu Mrkonjiću, te ga uznemiravala u više navrata pozivima...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.