TARA SIMOV DOBILA POTRESNE PORUKE SAMO 7 DANA OD POROĐAJA: Prekrivaj lice detetu 40 dana...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jul.2023, 10:10

TARA SIMOV DOBILA POTRESNE PORUKE SAMO 7 DANA OD POROĐAJA: "Prekrivaj lice detetu 40 dana...!"

"Uopšte ne mora svako da ga vidi."

Bivša rijaliti učesnica Zadruge, sada voditeljka televizije "Hype" Tara Simov, nedavno se porodila i na svet donela dečaka.

Novopečena mama je preponosna na svog naslednika Nikolaja i redovo ga objavljuje na društvenim mrežama.

Međutim, samo sedam dana nakon porođaja, Tara je objavila poruke njene podrške i fanova koji su je upozorili da ne objavljuje lice bebe zbog uroka, potom joj udelili savete kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zaštiti bebu:

- Prekrivaj bebi facu. Uopšte ne mora svako da ga vidi. Imaš mnogo hejtera i zlobnika. Znači, čuvaj svoje blago i stavi mu crveni konac. On je još u babinjama dok ne prođe 40 dana. Imaš urokljivih očiju. Dete ti je još mnogo malo da bi mu svi videli facu. Bolje mu prekrivaj - napisala je jedna osoba koja prati Taru Simov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.