TARA PLJUNULA MINU: Progovorila o sukobu, a onda DOBILA TAJNI ZADATAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA PLJUNULA MINU: Progovorila o sukobu, a onda DOBILA TAJNI ZADATAK

Brutalna svađa dveju bivših drugarica.

Tara Simov imala je žestok sukob sa Minom Vrbaški.

Nakon sukoba Drvo mudrosti pozvalo je zadrugarku da prokomentariše ovaj događaj.

- Stefanu je trebala bela haljina, ja sam rekla da imam crnu samo i da bi mi je raširio. On je rekao da Mina ima belu haljinu i ja sam tu rekla da će mu Minina haljina odgovorati. Ništa dalje za devojku nisam rekla.

- Sreo mi se pogled sa devojkom koju ne podnosim i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u bradu sam rekla da je klošarka. Mislila sam na Ninu.

- Mina se tu pronašla i rekla: "P*ušiš ti klošarki". Devojka mi zalupi vrata pred očima i ona mi se unese u facu... Ja ne mogu sa njom da se raspravljam, nismo na istom nivou inteligencije. Sedeli smo tu dva dana, sedeli pili. Mi smo bili kod mog prijatelja kod kuće. Moj drug i ja smo uzeli brašno, stavili brze naočare, obukla sam neki duks i neke krpe vezala oko glave i mene su slikali...

- Moj drug ima istu sliku i to smo kačili na društvene mreže. Ja sam lično okačila tu sliku. Ja sam nju pljunula, nisam mogla da se iskontrolišem - pričala je Tara.

Drvo mudrosti je zadalo Tari zadatak da u narednih sedam dana nauči Gagija Đoganija bar neke termine engleskog jezika, s obzirom da je učila decu.

Ona je na to pristala, videćemo da li će biti uspešno.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Ćerka Željka Mitrovića objavila snimak i OTKRILA DETALJE! Evo ŠTA čeka učesnike Zadruge 3! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.