TARA JE VANBRAČNO DETE?! Majka je ne voli, a otac... Zadrugarkina drugarica iznela ŠOKANTNE DETALJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TARA JE VANBRAČNO DETE?! Majka je ne voli, a otac..." Zadrugarkina drugarica iznela ŠOKANTNE DETALJE

Ovo mnogi nisu znali.

Učesnica "Zadruge" Tara Simov, privukla je veliku pažnju gledalaca zbog svog burnog života.

Ona je zasigurno jedna od najkontraverznijih učesnica do sada. O njenom privatnom životu javnosti i dalje bruji.

Tarina bliska prijateljica otkrila je do sada nepoznate detalje iz zadrugarkinog života.

- Tarin tata je uvek, od kada ja znam Taru, živeo u Makedoniji. Dvadeset, trideset godina je mlađi od njene mame. On ima novu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženu u Makedoniji i ima troje dece sa njom. Kada Tara u "Zadruzi" kaže: "Imam dve mlađe sestre", misli na mlađe sestre od tate. Mama je starija, mislim da oni čak i nisu bili u braku, nego da su Taru dobili ovako, van braka. Od mame ima mnogo starijeg brata. On ima 30 i nešto godina. Njena mama se ceo život bavila nekim radnjama... Tarina majka znam da živi sada na Zlatiboru i da se oglašava na njenim fan stranicama. Izgleda kao da je voli, ali je ne voli. Mi kada smo bile male i kada sam odlazila kod njih u stan, Tarina majka se prema njoj ponašala kao da su komšinice, a ne kao majka i ćerka - iznela je šokantne detalje Tarina prijateljica, koja je insistirala da ostane anonimna.

Međutim, Tara stalno pozdravlja svoju majku iz Bele kuće, pa se čini da je sve u redu, a šta je prava istina ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.