TARA I MATEJA OTKRILI PRAVI RAZLOG RASKIDA Nije kriva Ivana, već ovo... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2020, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARA I MATEJA OTKRILI PRAVI RAZLOG RASKIDA "Nije kriva Ivana, već ovo..." (VIDEO)

Nije ono što su svi mislili.

Voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću kako bi u emisiji "Pitanja gledalaca" postavljao pitanja koja su takmičarima uputili gledaoci.

Prvo pitanje bilo je upućeno Marku Janjuševiću: "Da li si svestan koliko je Šopićka loš čovek, zbog nje su raskinuli Tara i Mateja?"

 - Ne zanima me ko je sa kim raskinuo, nikada neću reći da je neko loš, to od mene nećete čuti. Ne želim da je komentarišem, ne želim da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vraćam na to - rekao je Janjuš, a Ivana se nadovezala.

- To za Taru i Mateju ne znam na šta se misli. Smatram da sam lojalan prijatelj, mene zanima zbog čega misle da nisam ispala lojalan prijatelj. Nikoga nisam izdala da bih nahranila svoj ego. Tara je bila pripita, nije želela da prekine sa mnom, ona je želela da kaže zbog čega se sve desilo sa Miljanom, nije želela da pusti - objasnila je Šopićeva.

Tara Simov je želela da objasni zbog čega je došlo do kraha veze sa Matijevićem, a on je tvrdio da Šopićeva nije nimalo kriva.

- U sinoćnjoj situaciji sam bila pripita, rekla sam joj da ću joj ponoviti iste stvari sutra, tako je i bilo. Govorila sam da ako stalno potenciraš neku osobu, ispašće da ti se sviđa, kao što je bilo za Tomovića. Nije Ivana kriva za naš raskid, već situacija. Ja sam na početku naše veze rekla do čega može doći. Znala sam da mogu da promenim neke stvari, ali znala sam da će mu još stvari zasmetati, bila sam u takvoj vezi, ne želim da budem opet. Došlo je do toga da mu je smetalo kako sam se obukla za žurku - objašnjavala je Tara, a Mateja se umešao vidno izrevoltiran:

- Poenta zbog čega smo pukli je drugačija. Stajao sam na vratima, nije mi bilo dobro, Milan joj govori da ide kod mene, ona je rekla: "Koga boli k*rac za Mateju?" Od sada će mene i te kako boleti k*rac za mene - rekao je Mateja, a Tara je nastavila:

 - Znam da imamo veliku podršku napolju, ali ja ne mogu da budem u vezi sa nekim ko želi da me menja. Ja sam ovde došla kao jedinka, ne želim više da se blamiram. Konstantno mi je prebacivao svaku sitnicu. Ja sam od njega tražila stvari koje se podrazumevaju, kao što je bila situacija sa Ivom i garderober, a on nije ispunio ni to - objasnila je zadrugarka.

Marija Kulić vratila se na pitanje koje je postavio gledalac i prokomentarisala kakav je Šopićeva čovek.

- Smatram da Ivana nije dobar prijatelj jer je nepoverljiva, uvek iskoristi sve što joj je neko rekao u poverenju, da bi mu nabila na nos kada se posvađaju - prokomentarisala je Miljana Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.