TAPOVCI SE NAŽDRALI PRED KONCERT

Izvor: Kurir, 31.Mar.2011, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAPOVCI SE NAŽDRALI PRED KONCERT

Diši, samo diši! „Tapovci“ će sigurno imati dovoljno energije za koncert, samo da im ne pozli od silnih hamburgera! A da su ždrali, ždrali su! Ivana, Pera, Milan i Đole poranili su i doručkovali u prisustvu novinara u poznatom restoranu „Mekdonalds“, zaboravljajući na reči one Tržankine pesme „Diši, samo diši“.

Diši, samo diši!

„Tapovci“ će sigurno imati dovoljno energije za koncert, samo da im ne pozli od silnih hamburgera! A da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << su ždrali, ždrali su! Ivana, Pera, Milan i Đole poranili su i doručkovali u prisustvu novinara u poznatom restoranu „Mekdonalds“, zaboravljajući na reči one Tržankine pesme „Diši, samo diši“.

Čini se da samo Goca nije zaboravila obećanje dato posle povratka s Filipina da će paziti šta jede, jer dok su njeni prijatelji ručkali pomfrit i hamburger, unoseći tako veliki broj kalorija, ona je uživala u đusu, ćaskajući s voditeljima Darkom i Markom sa Radija S.

Ipak, najbitnije je da su se „tapovci“ lepo najeli, pa sutra neće pevati praznih stomaka, i to u Beogradskoj areni. Ni ona neće biti prazna!

A Goca? Ona će sigurno pred izlazak na scenu čalabrcnuti malo pirinča. Sve za dobru liniju!

(I. P.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra veliki koncert "Tap011" u Areni!

Izvor: Svet, 31.Mar.2011

"Tapovci" su ponovo na okupu. Posle više od dvanaest godina, Goca, Ivana, Milan, Đole i Pera ponovo će zajedno nastupiti sutra prvog aprila u Areni, i podsetiti nas na njihove hitove iz devedesetih. A evo malo kako su izgledale Goca Tržan i Ivana Peters..  .  .

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.