TANJI SAVIĆ POZLILO NA SNIMANJU! Drama u pevačicinom životu, u studiju je dočekalo OVO! ŽESTOKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TANJI SAVIĆ POZLILO NA SNIMANJU! Drama u pevačicinom životu, u studiju je dočekalo OVO! ŽESTOKO!

Mrzi da se svađa!

Pevačica Tanja Savić imala je neprijatnu situaciju sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Iako javne ličnosti retko kad govore o problemima u vezama i brakovima, pevačica je otvoreno ispričala da je pred poslednji odlazak u studio imala veliku svađu sa suprugom.

- Danas smo se toliko posvađali da mi nije bilo dobro kad sam ušla u studio. Ništa specijalno, sukob se dogodio, ali to je prosto normalno kad ste dugo u braku - rekla je Tanja u emisiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Premijera" i dodala da je sada, nakon žestoke svađe, sve u redu.

A post shared by Tanja Savic (@tanja_savic_private) on Jan 26, 2019 at 11:03am PST

SVAĐAM SE SA SVIMA! Priznala sve o SUKOBIMA u žiriju Zvezda Granda! Samo me Popović ne dira jer... Au! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Savić SE ŽESTOKO POSVAĐALA SA MUŽEM: Nije mi bilo dobro

Izvor: Story, 29.Mar.2019

Tanja Savić imala je neprijatnu situaciju sa suprugom Dušanom Jovančevićem. Pevačica ovih dana vreme uglavnom provodi u studiju gde snima nove pesme, a sada je bez zadrške ispričala jednu situaciju vezanu odlazak na posao. Naime, iako javne ličnosti retko kad govore o problemima u vezama ili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.