TANJA SAVIĆ OBJAVILA SELFI SA SINOVIMA - Izdržali smo NAJGORE! Suza suzu stiže nakon ovog prizora! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 18:22

TANJA SAVIĆ OBJAVILA SELFI SA SINOVIMA - Izdržali smo NAJGORE! Suza suzu stiže nakon ovog prizora! (FOTO)

Nema veće ljubavi!

Pevačica Tanja Savić je mnogo toga prošla, a i dalje prolazi, naročito kada se radi o borbi za starateljstvo nad njenom decom. Mnogi su joj tokom godina pružali podršku za razne stvari, ali jedna osoba koja je uvek bila uz nju, je njena majka.

Zvezda Granda objavila je novu fotku na Instagram, selfije sa svojim sinovima, uz veoma emotivnu poruku:

- Poruka za tebe: "Draga ženo, samo da znaš jaka si ti! Sve što te je pogodilo u životu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << hrabro si se držala. Plakala si pre spavanja jer si bila razbijena na hiljade komada, ali si obrisala suze i krenula dalje. Preživela si stvari koje su te trebale slomiti. A ti si postala jača, iz dana u dan sve si jača. Zahvali Bogu na tome."

- Ps. Hvala vama što ste mi poslali ovu poruku, a ja imam tu čast da prosledim svim majkama koje se bore da vrate svoju decu. Izdržale smo mnogo gore stvari. Izdržaćemo i ovo - napisala je Tanja, a kada će vratiti sinove, još nije poznato.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.