TANJA SAVIĆ LJUTA NA JOVANU JEREMIĆ? Nakon što ju je voditeljka ODALA, evo da li joj je pevačica ZAMERILA

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 11:17

TANJA SAVIĆ LJUTA NA JOVANU JEREMIĆ? Nakon što ju je voditeljka ODALA, evo da li joj je pevačica ZAMERILA

Otkrila da li joj je zamerila!

Pevačica Tanja Savić, koja je godinu i po dana vodila bitku za starateljstvo nad sinovima sa mužem Dušanom Jovančevićem, nedavno je dospela u centar pažnje medija, kada je voditeljka Jovana Jeremić rekla da je imala "aferu sa političarem".

Isplivali su i snimci s nastupa na kojem je tanja sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem, a sada se Tanja oglasila ovim povodom i rekla "drugi znaju bolje".

- Jao, stvarno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bih to da komentarišem, a što se tiče Jovane samo ću reći da nisam ljuta na nju. Izgleda da svi znaju bolje o mom ljubavnom životu nego ja sama, ali neću ništa da govorim. Neka ostane tako kako jeste jer šta god da kažem napraviće se velika pompa - rekla je Tanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.