TANJA SAVIĆ I SINOVI STIGLI U BEOGRAD! Dočekala ih BELA LIMUZINA, pevačica presrećna: POBEDILA SAM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2021, 13:49

TANJA SAVIĆ I SINOVI STIGLI U BEOGRAD! Dočekala ih BELA LIMUZINA, pevačica presrećna: "POBEDILA SAM!"

Ne skidaju osmeh sa lica

Pevačica Tanja Savić posle 15 meseci konačno je uspela da vidi sinove Maksima i Đorđa.

Oni su bili sa njenim i dalje zakonitim suprugom Dušanom u Australiji, a ponosna majka je sada uspela da ih vrati u Srbiju.

Cela porodica okupila se na aerodromu Nikola Tesla, kako bi ih dočekali. Savićeva je vidno nasmejana izašla sa gejta sa svojim naslednicima i pozirala fotoreporterima.

- Pobedila sam! Uopšte ne mogu da razmišljam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o razvodu, jer sam svakako pobedila - rekla je kratko Tanja za naš portal.

Na izlazu sa aerodroma, čekala ih je bela limuzina, kako bi ih odvezla do kuće.

Nema sumnje da se Tanja Savić postarala za svaki detalj, kako bi njeni mezimci u potpunosti uživali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo u Srbiji: Tanja Savić uspela da vrati decu

Izvor: Tracara.com, 21.Jun.2021

Pevačici Tanji Savić su, nakon godinu i po dana, konačno vraćena deca. Posle jednoipogodišnje borbe za starateljstvo sa i dalje zakonitim suprugom Dušanom Jovančevićem, pevačica je sa Maksimom i Đorđem sletela u Surčin. Ona je pre dolaska objavila fotografiju na kojoj pozira sa sinovima...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.