TANJA NA RUBU EGZISTENCIJE? Borko sprema OSVETU zbog PREVARE pred milionima Ostaviće je bez dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 23:55

TANJA NA RUBU EGZISTENCIJE? Borko sprema OSVETU zbog PREVARE pred milionima "Ostaviće je bez dinara"

Tanja ni ne sluti šta je čeka napolju!

Učesnica "Parova" Tatjana Radovanović Tanja prevarila je u vili svog supruga Borka pred kamerama, sa reperom Dariom Šogorovićem, koji je napustio rijaliti.

Ona je čak rešila i da se razvede od muža, a svakodnevne vesti od porodice da je se odrekla i da se ćerke stide da izađu na ulicu je sve više razaraju.

Tatjana se pokajala zbog prevare, pa je više puta poručila da jedva čeka da izađe iz rijalitija kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi pokušala da povrati svoju porodicu.

- Nadam se da ćemo ponovo biti normalna porodica - rekla je ona jednom prilikom kroz suze.

Izvor blizak porodici Radovanović otkrio je za portal Srbijadanas.com da je Tanjin muž Borko mnogo povređen zbog javne prevare, te da ga je sramota na ulicu da izađe. Njegova tuga se pretvorila u bes, te, kako navodi izvor, Borko namerava da se osveti Tanji za svu patnju koju je doživeo zbog nje.

- Nije dobro! Povređen je kao muškarac, jer mu je Tanja razorila porodicu. Spremao je papire za razvod i trebalo je da ih pošalje, ali se u poslednjem trenutku predomislio. On želi da joj se osveti za sve što je priredila porodici i zbog svega kroz šta su prolazile njihove ćerke zbog njene afere - počeo je izvor blizak porodici, pa otkrio Borkov plan kako će da dokusuri Tanju:

- Borko je rešio da sačeka da ona izađe iz rijalitija i da joj se uplati honorar od učešča, a onda će sve da joj uzme. Ostaviće je bez dinara. On smatra da je pametnije da sačeka, a onda će je dokusuriti. Povređen je i ljut zbog svega što je uradila i ja ne verujem da će joj ikada oprostiti. Ćerke će moći da viđa, jer im je ipak majka, ako one to, naravno, budu želele, ali ni dinar joj neće dati, pa neka uđe opet u rijaliti, da se ljubaka sa kim stigne, pa neka zaradi - rekao nam je izvor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.