TAMARA ĐURIĆ PONOVO RAZBESNELA NACIJU - PLJUŠTE OSUDE! Daje ćerki NOVAC, a ona uzima i govori OVO! ŠOK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2022, 13:36

TAMARA ĐURIĆ PONOVO RAZBESNELA NACIJU - PLJUŠTE OSUDE! Daje ćerki NOVAC, a ona uzima i govori OVO! ŠOK!

"To nisu prave vrednosti"

Starleta Tamara Đurić objavila je snimak sa ćerkom Tamarom iz automobila u kom devojčica uzima novčanice iz maminih ruku i stavlja ih u svoj ranac, govoreći: "Volim pare".

Mala Tamara je nedavno napunila jednu godinu, a iako je mnogima ovaj snimak bio simpatičan i komentarisali su kako je Đurićkina ćerka preslatka i pametna, bilo je i onih koji su oštro kritikovali starletu.

"Čemu je to učiš, to nisu prave vrednosti", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "to nije higijenski", "bolje da se igra igračkama, a ne novcem", bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, starleta je nedavno priznala kako se njen suprug Nikola snašao u ulozi oca, ali i oko čega se najčešće raspravljaju kada je njihova ćerka u pitanju.

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da kinder jaje ili palačinku, ja ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: "Dao si joj sladoled", on meni kaže da nije, ja kažem: "Kako ne, vidi kako je musava" - ispričala je Tamara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.