TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Naučite da se ne inatite, otvoriće vam se nova vrata

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Naučite da se ne inatite, otvoriće vam se nova vrata

Da li je inat u Srbiji stvar mentaliteta ili karaktera

Koliko vas inat pokreće u svakodnevnom životu?  Da li je zbog inata Maksim Gorki rekao da su Srbi više Rusi nego oni sami? Ove nedelje Luna Lu u razgovoru sa zlatnom devojkom odbojke Ljubicom Kecman i zlatnim asom pozorišta Ljubom Bandovićem prića o kontriranju. Da li je i kada kontra dobra i kakve uspehe može da donese. U ovoj epizodi Talije, pogledajte zašto treba ostati pozitivan i sačekati da kosmos otvori nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vrata čak i kad se kontra učini kao prava reakcija na neka dešavanja oko nas.

I ove nedelje za naše goste Coca-Cola je pripremila osveženje kao zvanično piće serijala.

PRATITE TALIJU NA FACEBOOKU

PRATITE TALIJU I NA FACEBOOKU

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

TALIJA - 8 MINUTA O SREĆI: Naučite da se ne inatite, otvoriće vam se nova vrata

Izvor: Story, 17.Mar.2015, 10:35

Koliko vas inat pokreće u svakodnevnom životu? Da li je zbog inata Maksim Gorki rekao da su Srbi više Rusi nego oni sami..Talija, foto: promo..Ove nedelje Luna Lu u razgovoru sa zlatnom devojkom odbojke Ljubicom Kecman i zlatnim asom pozorišta Ljubom Bandovićem prića o kontriranju. Da li je i kada...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.