TALENTI NEĆE STATI!

Izvor: Kurir, 28.Jun.2011, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TALENTI NEĆE STATI!

Plesom do snova! Milica Đokić i Nenad Mahmutović iz Paraćina, pobednici drugog serijala emisije „Ja imam talenat“, kažu za Kurir da nisu mogli da poveruju da je cela Srbija glasala baš za njih, pa čak ni kad im je u ruke predat ček od 100.000 evra.

Plesom do snova!

Milica Đokić i Nenad Mahmutović iz Paraćina, pobednici drugog serijala emisije „Ja imam talenat“, kažu za Kurir da nisu mogli da poveruju da je cela Srbija glasala baš za njih, pa čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ni kad im je u ruke predat ček od 100.000 evra.

- Naš cilj je bio da pokažemo osobama sa oštećenim sluhom da mogu da rade sve, da igraju čak iako ne mogu potpuno da uživaju u muzici.

U šta ćete uložiti pare?

- Možda u neki auto, ili veći stan za naše porodice, ali i za pomoć svim organizacijama koje su nam omogućile da budemo ovde gde jesmo.

Šta ćete dalje?

- Idemo da spavamo! Posle toga idemo da se veselimo, a u Paraćinu nas sigurno čekaju trubači. Ceo grad nas je podržavao. Nećemo stati ovde, to je sigurno!

(M. Š.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.