TAKVI FOLIRANTI ME UŽASNO ŽIVCIRAJU! Skinuli su svilene rukavice i ušli u žestok okršaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 11:56

"TAKVI FOLIRANTI ME UŽASNO ŽIVCIRAJU!" Skinuli su svilene rukavice i ušli u žestok okršaj!

Udar direktno na ego!

Na ružičastoj televiziji, sinoć se emitovalo još jedno izadnje emeisije "Narod pita", a Ivan Marinković i Anita Stanojlović, bili su gosti voditeljke Ivane Šopić. Kako to obično biva, svaka emisija koja je vezana za "Zadrugu 6", ne može da prođe a da se barem neka ekskluziva ne otkrije. Tako je bilo i ovog puta.

U jednom momentu je Ivan pobesneo i otkrio kako ga iritiraju svi zadrugari koji se po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emisijama prenemažu i foliraju. Tada je nastao pravi skandal.

- Reagujem instiktivno i po difoltu onako kako to bude u emisiji. Daću par primera, neću da imenujem ljude. Zar vam nije nelogično, na primer Anita, ona je sada tu mi smo u vrlo korektnim odnosima, je l' ovo Anita iz Zadruge. Ne morate da mi objašnjavate, to je bio moj odgovor. Ona je sada bolja, a ja sam gori. Ivan može uvek da bude i ovakav i onakav, nije nemoguće da Ivan može da se primiri. Jako me iritira ponašanje pojedinih učesnika, prave se jako fini i kulturni i prolazi mi kroz glavu ko je tu folirant. To foliranje me iritira užasno, tako da ponekad iskočim iz koloseka. Kao što kažu da sam pijan u svakoj emisiji, Bože me sačuvaj - odgovorio je Ivan na opaske jedne gledateljke.

- Nisi ti ni pred kraj bio posebno dobar sa Aleksandrom, da bi stekla gledateljka utisak da si nešto naglo promenio mišljenje, ili je meni nešto promaklo - rekla je Ivana.

- Dobro si primetila. Mi smo promenili naglo odnos kada je ona počela vezu sa Filipom - rekao je Marinković.

Detaljnije na ovu temu, pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.