TAKI OTKRIO MAJIN TAJNI PLAN: Ovo je zatišje pred buru, tek počinje šou! Ispričao sve o trudnoći

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 22:37

TAKI OTKRIO MAJIN TAJNI PLAN: "Ovo je zatišje pred buru, tek počinje šou!" Ispričao sve o trudnoći

Podržava Filipa.

U novom izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal",gost je bio Radomir Marinković Taki, otac aktuelne zadrugarke, Maje Marinković, koji se osvruo na njen ulazak u Belu kuću, kao i sva dešavanja iz protekle nedelje.

Na samom početku razgovora, Taki se dotao Filipa Cara i njegovog odnosa sa Majom.

- Filip je dobar momak, po mom mišljenu. Nestašan je malo tamo u "Zadruzi", ali u principu mislim da je dobar dečko. Mi znamo da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja bila i van "Zadruge" u vezi sa Filipom, slala mu je poklone, on je ušao kao zauzet momak. Videli smo sve šta se desilo, ali to je bilo kratkog daha, kad je Maja ušla nastao je muk! Ona jeste bila ljuta na njega, ali proradio je neki adrenalin u njoj, Maja njega iskreno voli i zaljubljena je u njega - priča Taki.

Taki se osvrnuo i na Majin odnos sa Markom Janjuševićem Janjušem, kojeg prvo nije hteo da komentariše.

-Ko je to?! Je l' on u "Zadruzi"? A, znam. Mislim da je na tu priču stavljena tačka, posle svih nemilih događaja koji su se dogodili, i ova priča oko trdunoće, mislim da je svemu tome došao kraj. Razdvojili su im se putevi, moraju da budu pod istim krovom, ali mislim da je najbolje da nisu zajendo, i za nju i za njega - iskren je Majin otac.

On misli da će veza Filipa i Maje biti skandalozna, ali da podržva svoju ćerku.

- Biće tu skandala! Ona je na svoj način prgava, on na svoj, biće to burna veza - zapaža Majin otac, pa nastavlja:

-Ovo je tek početak, zatišje pred buru, ali ne bih voleo da se dese scene kao prošle sezone koje je imala sa Janjušem, želim da sve prođe u najboljem redu. Mislim da se Filipu na neki način dopala Dalila, ali on je dečko koji voli izazove, ali mislim da je prelomio kad je video Maju na vratima, videli ste i sami kakva je ušla, sva u belom. Ja lično nisam nikad upoznao Filipa, ali znam da su bili po nedelju-dve u tom etnom selu - priznaje Taki, koji otkriva da se čuo sa Brunom, Carevim najboljim drugom i da oni podržavaju vezu sa Majom.

Pogledajte rezultate

Marinković se dotakao i odnosa Dejana i Dalile Dragojević, kao i svađe koju je Maja imala sa Dalilom.

- Mislim da tu nema pomirenja, dug je to period, ali kako je krenulo, neće tu biti ničega. Pale su mnoge teške reči, ne podržavam to što je Filip izrekao Dalili, trebalo je to da reše pre Majinog ulaska, ali to se sve desilo u pet sati, Maja je sve to raskrinkala. Pokazala se odmah, to je ta Maja Marinković. Šoumen je, rijaliti ne može bez nje, prizivali su je i napravilia je odmah haos, kao što se i očekivalo - priča Taki, pa dodaje:

-Pažljivo sam gledao, većina je rekla da je Maja dobar čovek, nema razlgoa da se kači za nekog prva, ali odmah je stavila Dalili do znanja da sa njom nema igranja. Ne bi ona bila sa Filipom da nije u pitanju velika ljubav. Maji ne može niko da komanduje, ona je nepredvidiva - zaključuje otac Maje Marinković u emisiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.