TAJNO PRIŽELJKIVAO VEZU SA LUNOM? Bane bacio karte na sto pa otkrio sve o Ermininoj LAŽNOJ TRUDNOĆI

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 11:27

TAJNO PRIŽELJKIVAO VEZU SA LUNOM? Bane bacio karte na sto pa otkrio sve o Ermininoj LAŽNOJ TRUDNOĆI

Razvezao jezik!

Bivši učesnik ''Zadruge 3'' Bane Čolak nije se pojavio na superfinalu ''Zadruge'', a sada je progovorio o aktuelnim temama iz rijalitija. Čolak je otkrio da li je tajno priželjkivao vezu sa Lunom Đogani, a onda progovorio o izmišljenoj trudnoći bivše devojke Ermine Pašović.

- Ne. Nisam gledao nikada Lunu na taj način. Upoznali smo se u ''Zadruzi 1'', 6. septembra 2017. godine. Od početka smo stvorili super odnos, super smo drugari i prijatelji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ona i Marko i ja i Gagi. Nisam je stvarno nikad gledao na taj način - rekao je Bane, pa razotkrio bivšu devojku sa kojom je boravio u Beloj kući.

Pobeda je iza ugla,nikad se ne predaj! ☑️ Samo jako 73 !!!💪🏻 @marko.miljkovic

A post shared by Bane Čolak Official (@bane_colak) on Jul 9, 2020 at 3:55pm PDT

- Istina je. Nikad Ermina nije bila trudna, ona je sve to izmislila. Ušla je u rijaliti sa tom pričom, ja mislim da samim tim da bi kod mene i Ivane izazvala neku vrstu sažaljenja, možda i kod naroda. I da bih ja u narodu ispao što gori zato što sam eto trudnu ženu, kojoj sam napravio dete, ostavio. Skoro je priznala da je sve izmislila, tako da, to je totalna laž.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.