TAJNI RAZGOVOR ALEKS I JANJUŠA! OSEĆAŠ LJUBAV Jadala mu se a onda joj je Marko dao VREDAN SAVET

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2021, 22:12

TAJNI RAZGOVOR ALEKS I JANJUŠA! "OSEĆAŠ LJUBAV" Jadala mu se a onda joj je Marko dao VREDAN SAVET

"Ja mogu da ti kažem da ne budeš kao mnoge!"

Tokom večeri Marko Janjušević Janjuš seo je sa Aleksandrom Nikolić da porazgovara sa njom o njenim emocijama prema Filipu Caru i skrenuo joj pažnju šta ne bi trebalo da dopusti sebi.

- Opet isti đavo, vrtiš u krug, jedan dan kao nisi u vezi, pa odeš i spavaš sa njim, drugi dan... Mislim nebitno odnos, nego uopšte ovako. Ali tako ti je kako ti je, ti kažeš da osećaš ljubav - rekao je Janjuš.

- Pa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osećam! Ja tebe smatram prijateljem. Ja znam da on nije dečko za mene, jer znam da nikada neće moći da pređe preko nekih stvari koje su se desile, znam da ne trebam da budem sa njim, ali da budemo normalni. Mi se nismo ni vređali, meni je lepo kada sam pored njega, on isto. Samo se malo otelo kontroli - izjavila je Aleks.

- Ja mogu da ti kažem da ne budeš kao mnoge, samo nemojte da se vređate - rekao je Janjušević.

- Ne bih ga uvredila njega, Marija mi je svašta rekla, nije mi bilo dobro, ćutim, ne znam šta da kažem, nema pardona - rekla je Nikolićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.