TAJNI PLAN! Dragana Mitar ponovo UŠLA u Zadrugu, a iza svega se KRIJE OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJNI PLAN! Dragana Mitar ponovo UŠLA u Zadrugu, a iza svega se KRIJE OVO!

Zakuvavanje!

Dragana Mitar je i u drugoj sezoni Zadruge ostala upamćena kao jedan od zadrugarki sa najkontraverznijom pričom. Podsećamo da je Dragana u Zadrugu ušla kao udata žena, a vrlo brzo joj se tamo pridružio Pavle Jovanović koji je tada tvrdio da je on njen ljubvnik i da je bila sa njim u vreme kada je bila sa svojoim mužem. Ona je sve to prizanla, ali Pavle i ona nisu ostali u dobrim odnosima nakon rijalitija.

Pavle se danas nerado seća veze sa Draganom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kaže da ne bi više voleo nikada ni da je sretne, a ona nije imala problema da u svoj život uvede nove muškarce. Naime, pre samo deset dana ona je u Zadrugu ušla kao žena koja se razvodi, a za njom je ušao Edis Fetić, koga jepredstavila kao svog sadašnjeg momka.

Da stvar ispadene još dramatičnija ni on, a ni Dragana nisu slobodni u očima zakona. Ona je još uvek udata, a on oženjen i oboje imaju decu.

Njihova priča dodatno se zakomplikovala kada se umešao Vladimir Tomović, koji po svaku cenu želi biti sa Draganom. Ona se do sada dvoumila, ali izgleda da je odlučila da između Ede i Vladimira, izabrere Vladimira Tomovića, što je dodatno razbesnelo Edisa Fetića.

Kako će se priča dalje odvijati međeu njima? Ostaje da vidimo.

Ipak, ono što je sigurno je da je Tomović uspeo da pronađe dovoljno dobru priču za sebe u Zadruzi. On se do sada trudio da popularnost stekne svojim flertom i povremenim vezama sa devojkama, pa je sa svakom bio u nekoj vrsti veze, ali izgleda da se na kraju odlučio na Draganu, kao dovoljno dobru priču da sa njom izgradi priču u rijalitiju.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.