TAJNI DOGOVOR DALILE I CARA U VEZI DEJANA! Obratiće se PRODUKCIJI i izneti SKANDALAZON predlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2022, 22:25

TAJNI DOGOVOR DALILE I CARA U VEZI DEJANA! Obratiće se PRODUKCIJI i izneti SKANDALAZON predlog!

Ne mogu više da učestvuju!

Dalila Dragojević i Filip Car se nalaze u nezgodnom položaju jer će za koji sat da glasaju koga će nominovati - Dejana Dragojevića ili Aleksandru Nikolić. Zbog toga ih je obuzelo letargično stanje, ali su odlučili i da progovore o sopstvenom planu u pušioni dok su se opuštali uz nikotin.

- Ijaoj, nominacije večeras, šta reći? - rekla je Dalila koja se hvatala za glavu i duboko uzdisala dok je govorila.

- Ja ću samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekog nominovati. Reći ću da ne mogu da razmišljam o tuđim problemima pored svojih problema i sopstvenih stanja u glavi. Potpuno mi je svejedno koga ću poslati da li Dejana ili Aleks - promrmljao je Car umornim melanholičnim glasom.

- Ma nije samo to. Nego moraću da slušam sve te stvari čitavu noć, pa Igra istine... Bože kako ne volim sve ove dane do nedelje - kukala je Dalila mlatarjući rukama.

- Ja bih da dođem samo na nominacije, a produkciji bih se izvinio i rekao im da mi je potreban odmor, a to preporučujem i tebi. Treba da odemo da spavamo  - izneo je svoj plan momak iz Crkvenice.

Dalila je opet uzdahnula i stavila šaku na svoje teme.

- Ovo što mi radimo ovih dana nije normalno. Ja došao da pomognem tebi psihički, a onda sam sebe rastavio - žalio se Car

Ipak, ispostavilo se Dalila ima muku koju smatra mnogo većom.

- Uh da mi dođe sutra frizer da mi namesti kosu. Razmišljam da stavim nadogradnju - rekla je Dalila dok je uporno mlatrala i zabacivala svoju kosu.

- Da li si ti normalna? - pitao je Car.

- Kosa mi je tanka - rekla je Dalila kojoj je u mislima izgleda ponajviše kako da bude što lepša za Cara i gledaoce.

Mnogi su primetili da Car i Dalila izbegavaju emsije i da često zahtevaju od produkcije da u njima ne učestvuju.

Celu situaciju pogledajte u nastavku:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.