TAJ DATUM JE VRLO VAŽAN ZA Draganu Mirković! Evo kome i zašto najveća folk diva posvećuje KONCERT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 22:29

TAJ DATUM JE VRLO VAŽAN ZA Draganu Mirković! Evo kome i zašto najveća folk diva posvećuje KONCERT!

Otkrivamo razlog zbog kog je odabrala sam kraj godine!

Već je gotovo svima dobro poznato da je najveća folk diva Dragana Mirković za kraj godine zakazala koncert u Beogradu.

Nije slučajno što je naša muzička zvezda odlučila da baš za 29. decembar zakaže koncert koji mnogi njeni fanovi jedva čekaju.

Dragana ima čitavu armiju fanova i oni su joj verni decenijama unazad. Ona sa svojim timom razmišlja o svakom detalju nakoncertu, a očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se da će tog dana naša muzička zvezda imati razlog da čestita rođendan osobi koja joj je svih ovih godina velika ljubav i velika podrška.

Reč je o suprugu Toniju Bijeliću. Baš zato što je tog dana njegov rođendan, Dragana je odlučila da koncert u Beogradu zakaže za 29. decembar.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.