TADA JE BILA SA SLOBOM: Isplivao snimak razgovora Lune i Anabele! Au, čujte ovo! Ona je ISKONSKO ZLO

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 12:33

TADA JE BILA SA SLOBOM: Isplivao snimak razgovora Lune i Anabele! Au, čujte ovo! "Ona je ISKONSKO ZLO"

Da li je Anabela kontradiktorna?

Poslednjih meseci, u "Zadruzi 3" odvija se pravi rat, uz poneko primirje, između pobednice "Zadruge 2", Lune Đogani i njene majke Anabele Atijas.

Glavni uzrok njihovih sukoba jeste činjenica da se Anabela protivi Luninoj vezi sa Markom Miljkovićem, za koga smatra da neće usrećiti Lunu. Mnogi gledaoci su, komentarišući ovu situaciju u Fejbuk grupama posvećenim rijalitiju, počeli da osuđuju Anabelu što je svojevremeno podržavala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luninu vezu sa, tada oženjenim, pevačem Slobom Radanovićem, dok joj sada smeta Miljković.

Na društvenim mrežama počeo je da kruži i snimak telefonskog razgovora Lune i Anabele iz "Zadruge 1", kada je Luna bila sa Slobom.

- Dobro poslušajte šta i kako veštica govori. Ona je iskonsko zlo, a masnoglava reče "ja sam ista ona, samo mlađa verzija". Istina. Dva zla - napisao je gledalac "Zadruge" koji je podelio ovaj snimak.

Naravno, Lunini i Anabelini obožavaoci ne bi se složili sa ovakvim oštrim kritikama i osudama, ali svakako je zanimljivo, iz ove perspektive, dok traje rat majke i ćerke, podsetiti se kako su tada razgovarale.

- Nemoj više da te vidim onakvu! Mama će uvek da te podrži, dokle god je to sreća - govorila je, između ostalog Anabela, misleći na jedan od Luninih brojnih nervnih slomova u rijalitiju.

Ona je potom osula paljbu po, tada još zakonitoj Slobinoj supruzi, Kiji Kockar, tvrdeći da je ona povredila celu Luninu porodicu. Pružala je bezrezervnu podršku svojoj ćerki, i njenoj vezi sa pevačem.

- Ti si ispravna i čista sto posto! Ti si na prvom mestu! Moraš prvo sebi da pomogneš! Znači, kao u avionu, masku prvo sebi, pa detetu - govorila je Anabela.

Ceo razgovor, kao i šta je Anabela poručila nesuđenom zetu, poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.