TAČNE SU SVE PRIČE ZA BUJANOVAC - NOVO oglašavanje o Aleks Nikolić: GLUPA JE, znači BRUKA i SRAMOTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2022, 18:48

"TAČNE SU SVE PRIČE ZA BUJANOVAC" - NOVO oglašavanje o Aleks Nikolić: "GLUPA JE, znači BRUKA i SRAMOTA"

Sve rečeno!

Pevačica Maja Nikolić nikada nije krila koliko je privržena jutjuberu Dejanu Dragojeviću, te otuda i ne čudi što je stala na njegovu stranu kada je doneo odluku da raskine sa zadrugarkom Aleksandrom Nikolić.

 U šoku sam! Sramota velika i Aleks me je baš, baš razočarala! Niti je igrač, niti ume da igra rijaliti i pritom nije ni svesna da će Car (prim.aut. Filip) da je šutne, čim bude spavala sa njim! Izdala je Dejana, a pravi se naivna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oduvek sam govorila da je Aleks glupa što je i dokazala sada! - oštro je poručila Maja.

- Pokazala je svoju pravu prirodu i ne može ona da se promeni. Ipak su tačne sve priče za Bujanovac. Ovo je pravo lice Aleks! A pritom pouzdano znam šta su joj sve govorili i ona je nastavila po svome. To je njena priroda, jače je od nje. Vuk dlaku menja, ali ćud nikad! Da je normalna ona nikad ne bi pričala sa Carem, niti sedela pored njega, a kamoli da dozvoli da je pipa po kolenu i mazi.

- Znači bruka i sramota! Znamo svi šta je sve Car govorio za nju i koliko ju je vređao i ponižavao i ona opet njemu sve ovo dozvoljava?! To vam govori sve o njoj i njenom karakteru. Laka roba! - nije mogla da dođe sebi od šoka Nikolićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.