TAČNA CIFRA KOJU JE ŠA DAO IVANI POSLE RAZVODA! Aleksić otkrio: Mnogo joj je to, nije trebalo toliko da bude

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 17:49

TAČNA CIFRA KOJU JE ŠA DAO IVANI POSLE RAZVODA! Aleksić otkrio: "Mnogo joj je to, nije trebalo toliko da bude"

Za Taru bi sve dao, ali za Ivanu izgleda ne...

Reper Nenad Aleksić sinoć je gostovao u emisiji "Narod pita", gde je govorio o svom burnom životu.

Nakon razvoda sa Ivanom Aleksić, Ša je supruzi dao mnogo novca. Dugo se spekulisalo koja je to cifra, a sada se saznalo - reč je o 130.000 evra.

- Da li bi podržao Taru i stao uz nju ako napravi problem tokom vožnje, iako nema položen vožački ispit? Super mi je što si stao iza nje i odbranio je ode svega >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i platio onu kaznu, a mnogo ti je da daš 130.000 evra za sedam godina braka, a dao si Tari 50.000 evra - upitala je gledateljka koja se uključila u program, a on joj je odgovorio:

- Ja uvek stojim uz nju, pričamo mi stalno o tome. Ja osobu koju volim nikada neću kuditi, savetovaću je u svemu. Mnogo je 130.000 evra za to. Nije trebalo toliko da bude - odgovorio je Ša, očigledno žaleći što je dao novac osobi koja je do juče bila njegov najveći oslonac.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ŠA KIVAN NA IVANU ZBOG TOMOVIĆA Morao da joj da ogroman novac OTKRIO TAČNU CIFRU - "Nije trebalo toliko da bude"

Izvor: Blic, 05.Avg.2021

Nenad Aleksić Ša, koji je suprugu Ivanu prevario u rijalitiju sa Tarom Simov, pokajao se što joj je, kako tvrdi, dao novac nakon razvoda, a Fran Pujas potkačio je repera da je on zapravo ljut jer se Ivana druži sa Vladimirom Tomovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.